Weblog

Welkom op mijn weblog.
omdat er al zoveel kennissen en vrienden een weblog hebben kan ik natuurlijk niet achterblijven.
In de nabije toekomst hoop ik deze weblog nog verder uit te breiden.

donderdag 20 januari 2011

Deze keer...

Deze keer geen handwerkjes...op mijn blog, maar wat uit Indonesië en Ecuador.Uit Indonesië: een brief/email van mijn penvriendin gehad, Felicia.
Van haar moeder, Ibu (mevrouw) Els, hebben wij Indonesisch leren spreken. Dat was heel erg leuk!
M'n broer (Danny) en ik mochten dan per angkot (bus/taxi) naar haar huis komen, zo leerden wij gelijk de taal onderweg en bij haar thuis was het altijd gezellig. Omaatje zat altijd op ons te wachten met permen (pepermuntjes). Omaatje kon ook een beetje Nederlands.
Ibu Els had ook een dochter (Felicia) maar zij was altijd naar school, dus besloten wij na een keertje uit eten te zijn geweest om elkaar te schrijven en zo krijg ik dus zo nu en dan een leuk berichtje van Felicia uit Bandung, Java/Indonesië.

Teman Feli, saya menulis sedikit tentang kami, bagaimana kami telah menjadi teman-teman. Bahwa Ibu Els telah mengajarkan kami (Danny dan saya) bahasa Indo Kami selalu menyenangkan untuk datang ke Ibumu!
Dan bahwa nenek Feli biasa duduk dan menunggu untuk memberi kami permen, dan bahwa kami (Feli dan saya) saling menyukai untuk menulis.
Salam dari Sarita, Terimah kasih atas menulis email kepadaku!!
Harapan untuk pesan ini kembali!!
Uit Ecuador... heb ik een mobiel gehad met vrouwtjes eraan. Het hangt in de keuken, heel gezellig.

M'n broer Jos en zijn vriendin zijn met Kerst en Oud en Nieuw bij mijn ouders in Ecuador geweest en brachten toen deze mobiel mee.

Reuze bedankt!!
Zo heb ik al aardig wat gespaard aan leuke dingen uit India, Indonesië en nu uit Ecuador.

2 opmerkingen:

 1. Ha Saar, leuke foto van Felicia. Je bent het Indonesisch nog niet verleerd! Lukt het Spaans ook al een beetje? Is Maria weer beter? Groetjes allemaal,
  ma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Ma,
  De zieken zijn allemaal weer beter!
  We (Felicia en ik)hebben zo nu en dan contact via gmail, supersnel.
  Het Indonesisch wat ik nog heb met google-vertaler erbij, kom je wel aardig ver. Ehum...het Spaans is best nog wel moeilijk, ik moet het nog weer eens wat vaker gaan oefenen.
  Groetjes aan Pa.

  BeantwoordenVerwijderen